Остава още малко, нека всички се напрегнем, всички участници в строителството. Държавата

...
Остава още малко, нека всички се напрегнем, всички участници в строителството. Държавата
Коментари Харесай

Обявиха кога се очаква да завърши строежът на интерконектора с Гърция

" Остава още малко,  дано всички се напрегнем , всички участници в строителството.  Държавата безусловно стана участник в строителството , в случай че забелязвате, само че това няма никакво значение, ще поставим всички старания до дъно с цел да можем да приключим обекта ", каза служебният министър на районното развиване и благоустройството  арх. Иван Шишков.  Той инспектира строителството на интерконектора с Гърция.

" Прецених, че към този миг е  добре да дойда на място да видя.  Имам информацията, че има прогрес в строителството ", съобщи Шишков. 

" Всеки ден  получавам фотоси, всеки ден знам какви документи се дават,  какво не се дава и смятам, че е добре от време на време, както го вършим, от време на време да пристигам на място да ревизирам ", разгласи служебният министър. 

" Ние вършим всичко допустимо за  приключването на обекта,  несъмнено, зависи от строителя. Надявам се, че това което видя през днешния ден, да ме успокои, въпреки че не би трябвало  никой да се успокоява в тази обстановка.  Всеки ден е скъп. Не би трябвало да изпускаме никакъв ден. Искам да ви кажа, че на този обект,  разрешителното за градеж е от 2017 година ", сподели още Шишков. 

" Мога да кажа, че имахме на  няколко пъти напрежение с надзорника  и строителя на тематика документи. Дадени са много огромна част от документите, към момента не сме получили всички документи, които желаеме. Непрекъснато водим преписка, даваме им периоди, те показват част от документите. Надявам се до края на другата седмица да приключим с документите ", изясни Шишков и добави, че напрежението е чисто професионално. 

" Аз към този момент  нямам терзание,  но все пак смятам, че би трябвало да поддържаме темпото, което го започнахме преди месец ", отговори Шишков на журналистически въпрос дали има терзание за закъснение в периодите за довеждане докрай на интерконектора. 

" Строителят разяснява, че  до 10-15 септември ще бъдат подготвени . Надявам се това, което ще видя през днешния ден, да бъда спокоен, че ще се случи по този начин ", сподели още Шишков. 
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР